Walk & Talk

Samtalen i det fri, der giver dig det du har brug for.

Walk & Talk Coaching

Formålet og hvad du kan få ud af det

Dette er til dig der på en eller anden måde står fast og er fanget i dine egne vaner og mønstre. Du ønsker derfor at komme ud af modstand og videre med livet.

Til dig der ønsker at kunne tale lige ud af posen uden at du skal forholde dig til hvad dine nærmeste tænker, eller siger om dig og hvad du skal gøre.

Til dig der ønsker at få værktøjer til hvordan du kan rumme og håndtere svære situationer som fx rollen som:

Forældre – Du synes måske det er svært at være forældre, og føler dig magtesløs som mor eller far. Du føler måske at du ikke er nærværende, ved ikke hvordan du får skabt en god kommunikation til dine børn så de kan forstå dig og uden at du bliver mødt med ligegyldighed mm.   

Partner – Måske Du oplever kommunikationen mellem dig og din partner ofte ender ud i kæmpe en diskussion og at den gode stemning skiftes ud med den dårlige. Alt der hedder kys og kram er en by i Rusland, og sex er ikke en del i får praktiseret.?

Teenager – Du er teenager i huset og det kan være du synes det kan være svært at finde ud af hvad du skal med dit liv. Altså hvem du skal se op til, hvilken uddannelse du skal tage, hvilken stil du skal iføre dig osv. Det kan være du ser op til ven/veninderne og gør måske mange af de samme ting som dem, fordi de gør det, men inderst inde er det ikke det du vil. Du har blot svært ved at give udtryk for det i frygt for at blive afvist?  

Pårørende – Du er fx pårørende til et sygt familiemedlem og måske synes du det kan være svært og overvældende, fordi du ikke altid ved hvad du skal stille op. Du vil så gerne være der, men samtidig har du svært ved at rumme den syges (og din) nye omstændigheder, men får ikke altid lyttet til dig selv og får sagt fra på en god måde. 

Ven/veninde – Måske oplever du gnidninger/udfordringer i dine ven/veninderelationer. 

Eller noget helt femte.

Slå to fluer med et smæk

En Walk & Talk er også til dig der ønsker at slå to fluer med et smæk og samtidig få rørt dig, og nyde gevinsten af naturen og kroppens naturlige bevægemønster.

Gevinster du også får

Ikke alene ovenstående får du også gevinster som:

  1. Regelmæssig gang, der nedsætter risikoen for flere sygdomme bl.a. hjertekarsygdomme, stress, depression, kræft, demens og type 2-diabetes.
  2. Gang sænker dit blodtryk, forebygger forhøjet kolesterol og sænker dit blodsukker, især hvis du går lige efter du har spist.
  3. Du styrker dine muskler så de forbliver stærke.
  4. Du styrker dine knogler, der er et led i at forebygge mod knogleskørhed.
  5. Fysisk aktivitet øger produktionen af endorfiner, og i naturen kobler hjernen af og får ro til at fordøje indtryk. Du giver hermed kroppen lov til at trykke på bremsen og åbner op for det sted i hjernen der har med fornuften at gøre, og dermed kan du træffe bedre og sunde valg.
  6. Du opnår bedre søvnkvalitet da det fremmer produktionen af melatonin
  7. Alle kan være med, og gang er skånsom træning, der ikke koster noget andet end den energi du lægger i den.
  8. En gåtur kræver intet udstyr og er ikke hård træning. Barrieren ved fysisk aktivitet er derfor ikke stor.
  9. Gang er oplagt til socialt samvær. Kroppen producerer det afstressende hormon oxycotin, når du er sammen med andre mennesker. Dette hormon er også med til at give dig en følelse af velvære og glæde.

Hvad koster det?

1 x Walk & Talk af 60 min. Varighed koster det samme som en helt alm. 1:1 samtale af 895 kr.

Også her får du første samtale med en rabat på 400kr. For hver 3. samtale sparer du også 400,-

Se yderligere info her

Jeg glæder mig til at gå sammen med dig og hjælpe dig videre på din vej. 

De bedste hilsner

Fru Sjøgaard

Følg mig gerne på Sociale medier