Handels- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

  • Er du forhindret i at møde til din aftalte tid, skal du melde afbud hurtigst muligt, men senest 24 timer før din aftale.
  • I forbindelse med bookning af en tid betales et depositum på 100 kr. Det resterende beløb betales inden samtalen og eller behandlingens start på selve dagen hvor den aftalte tid finder sted. 
  • Ved udeblivelse fra en samtale eller anden behandling, bliver depositummet på de 100 kr. inddraget. 
  • Har du valgt at betale for flere samtaler af gangen hvormed det anses som et aftalt forløb og ser du dig nødsaget til at stoppe undervejs i et forløbet, refunderes pengene for forløbet ikke. Dog hvis det vurderes at jeg ikke kan hjælpe dig videre i forløbet, og jeg er nødsaget til at afbryde forløbet, refunderer jeg restbeløbet tilbage til dig.

Tavshedspligt

Når du indleder et forløb hos mig, er der visse data du undervejs vil dele med mig. Du skal vide at jeg har tavshedspligt, hvilket betyder at alt du fortæller mig, er fortroligt og ikke kommer videre. Hvad du fortæller videre, er op til dig, men fra min side af kommer det ikke videre. Dog kan der være situationer hvor jeg er nødsaget til det pga. oplysningspligt mv. Dette kan fx være hvis jeg vurderer, at du er i fare for dig selv eller andre, og eller er på kanten af at gøre noget ulovligt.

Indsamling af personoplysninger

Ved kontakt til frusjøgaard.dk beder jeg dig opgive følgende personlige data: navn, telefonnummer og mailadresse. Dette er for at kunne identificere dig, og kommunikere med dig om det eller de emner din henvendelse drejer sig om.

Ingen tredjepart har adgang til dine persondata. Du har som den eneste ret til at få indsigt i de data, du har oplyst frusjøgaard.dk ved din henvendelse og du kan til enhver tid, få rettet evt. fejl i dine data og /eller få den slettet, såfremt du skulle ønske det. Du gøres opmærksom på, at jeg ikke anvender dine personlige data til markedsføringsformål, med mindre du giver accept til dette. Dataene opbevares sikkert og fortroligt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af data og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en præcis tidsramme for, hvornår data slettes. Skulle det ske, at der opstår databrud, håndteres dette ud fra gældende regler om 72 timers indberetningsfrist til datatilsynet og 48 timers kontakt til den bruger, hvis data er blevet brudt. Det betyder, at hvis mit system fx bliver hacket og din e-mailadresse stjålet, så vil du få besked inden for 48 timer via de kontaktinformationer jeg har på dig.

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan føres tilbage til dig. Når du benytter min hjemmeside frusjøgaard.dk indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. Tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller deltager i konkurrencer, undersøgelser mm.

Jeg behandler dine persondata sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Data om din brug af hjemmesiden frusjøgaard.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn, alderssegment mv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnitte om cookies.

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af persondata som navn og e-mail m.v. vil kun ske såfremt du giver din tilladelse til det. Jeg anvender kun databehandlerer i EU eller i lande, der kan give dine data en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke persondata, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at data avendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet data om dig. Hvis de data, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du skal blot henvende dig til maria@frusjoegaard.dk

Hvis du vil klage over min måde at behandle dine persondata på, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf: 33 19 32 00
dt.@datatilsynet.dk