Hvem er jeg?

Jeg  går meget op i min egen sundhed. Især efter jeg har været ramt af stress er dette bare blevet endnu mere vigtigt for mig.

Hvem er Fru Sjøgaard?

Jeg hedder Maria, er 36 år og gift med efter min egen mening verdens bedste mand Benjamin. Sammen har vi 3 dejlige børn Marius på 12, Gerdamarie på 9 og Martha på 4,5 år. Vi bor i et parcelhus fra 1966, som siden vi købte det i 2010 har gået og renoveret på. Vi er langt fra færdige, men Rom blev jo ikke bygget på en dag som man siger.

Jeg har gennemført flere uddannelser. Sosu-hjælper i 2007, Sosu-assistent i 2010, sygeplejerske i 2015, stressrådgiver 2021, Salsation instruktør 2021. Derudover er jeg også skyggevejleder, NLP- og livsstilscoach.

Familiemenneske med mange bolde i luften

Jeg er hustru, husmor, og mor med stor M. Jeg elsker at tilbringe min tid sammen med familien, og lave en masse hyggelige hjemlige gøremål, som fx madlavning og kagebagning. Der er fx ikke noget bedre end at have lavet en lækker kage for derefter at invitere familien så de kan hjælpe med at spise den. 

Jeg er et menneske, der elsker at have mange bolde i luften og elsker at være kreativ. Når først jeg går i gang med et projekt, så går jeg helhjertet ind i det. Jeg kan sagtens have gang i mange projekter på en gang. 

Alt efter hvordan mit humør er, eller hvordan jeg føler for projektet den pågældende dag, så kan jeg ofte gå til og fra det projekt, jeg er i gang med. Det er på den måde, jeg skaber balance i mit liv, og det virker godt for mig.

Samarbejde

Jeg er et menneske, der går meget op i min egen sundhed. Især efter jeg har været ramt af stress, er dette bare blevet endnu mere vigtigt for mig.

“Jeg er af den overbevisning, at jo mere jeg som menneske selv kan gøre en indsats for forebygge mod evt. opstået sygdom, og fremme min egen sundhed og livskvalitet, så er jeg nærmere mod målet om, et langt og godt liv, og hvem ønsker ikke det?” 

Faktum er, at der kun er mig, til at passe på min egen krop, psyke og velvære. Derfor har jeg aktivt valgt, at have en krop der er fysisk stærk, da jeg tænker det er vejen frem til at sundere helbred. Derfor er min hverdag også fyldt med træning. Hvad end det er løb, styrketræning, dans eller lignende. Som Salsation instruktør har jeg mit eget senior hold hver torsdag formiddag, hvor vi sammen får udløst vores danseglæde. Motion især udendørs er generelt godt til forebyggelse og mindske stress og depression. 

Ligeledes er en sammensat ernæringsrig kost også vigtig hos mig og min familie. Jeg nyder her at eksperimentere i køkkenet således at den mad vi spiser både er, sund, ernæringsrig, varieret, men lige så vigtig meget indbydende, lækker at se på, og så skal det smage godt.

Herunder er indtagelse af kosttilskud også vigtig. Førhen tog jeg aldrig kosttilskud for hvad skulle jeg bruge det for jeg var jo ung og jeg spiste jo fint varieret, så jeg fik jo nok med vitaminer og mineraler troede jeg. Efter at jeg i dag tager mine daglige kosttilskud har jeg fået meget mere energi, helt og aldeles fordi jeg i dag samarbejder med min krop og giver den det den har brug for at yde den indsats jeg dagligt udsætter den for. Tager du kosttilskud?

Køb dine kosttilskud her.

Jeg er et meget omsorgsfuldt og kærligt menneske og jeg elsker at hjælpe andre mennesker, nok også derfor at jeg har valgt at arbejde som sygeplejerske og stressrådgiver. Mit mål er at hjælpe, rådgive og coache dig der et ramt af stress hvad end du er sygemeldt eller er i tvivl om hvorvidt du er på vej i stressland. Med den rette kemi og samarbejde kan vi sammen få dig tilbage i et liv i balance.

Er dit liv ude af balance?

Yder Fru Sjøgaard Assistance

Book i dag din første 1:1 samtale