Massagebehandling

Kom ned i gear med afslappende massage og essentielle olier. 

NYHED – Kom også ned i gear med Japansk Lifting

Massage med essentielle olier

Den er yderst god til dig som fx føler dig, presset i hverdagen, sygemeldt med stress, plaget af muskelspændinger. Den er også egnet til dig, som blot ønsker en velværeoplevelse, eller hvis du gerne vil bidrage med noget godt til dit immunsystem. Den massage teknik jeg anvender hedder Essential treat. Det er en massage hvor jeg blidt masserer 4 forskellige essentielle olier ind i huden.

Behandlingen

Jeg masserer olierne ind på ryggen, i nakken, på ørerne og under fødderne. Teknikken kombinerer de unikke fordele ved menneskelig berøring, med kraften af de individuelle essentielle olier. Jeg arbejder under behandlingen, med kroppens meridianbaner og energipunkter, på ryggen og under fødderne.

Her har vi nemlig en stor koncentration af nerver og arterier, og denne koncentration skaber øget blodgennemstrømning, og derved mulighed for god fordeling og optagelse. Denne behandling vil generelt hjælpe dig til at skabe balance i dit indre system. De reneste olier, der virkelig kan udrette små mirakler. Behandlingens varighed er ca. 1 time.

I behandlingen indgår et fodbad og der indledes med lidt info om vores oliers virkning, herefter ca. 45 minutters massage og efterfølgende ca 5-10 minutters afslapning, hvor du har tid og ro til at komme tilbage og du vil efterfølgende blive tilbudt et glas vand.

Det er vigtigt at du efter behandlingen drikker en del væske da evt. udrensning af affaldsstoffer vil finde sted. Ved manglende indtagelse af væske kan der fremkomme hovenpine, så vær obs på at mærke efter.

Til Info: Jeg laver også  gavekort

Pris

Afslappende massage pr. time

kr 495
  • Massage af ryg, nakke, øreflipper og fødder
  • Selvforkælende pause fra hverdagen
  • 4 forskellige olier
Populær

Du kan læse meget mere om de 4 essentielle olier via nedenstående link

Her vil du komme direkte over i min lille webshop, hvor jeg vil tage dig med rundt i et univers, med mulighed for velvære til hele kroppen. Det er vigtigt at skabe balance både indvendigt og udvendigt. På den måde kommer du hele vejen rundt, og din krop vil takke dig for at tage dig lige netop af den. 

Samtaler kombineret med afslappende blid massage olie-behandling kan give dig en fordel som klient og dermed en besparelse på 95,- således får du massagen til 400 kr.

Hvad er Japansk Lifting?

En 100% naturlig ansigtsbehandling, som giver et naturligt ansigtsløft uden brug af filler, botox eller kirurgi.

Behandlingen udføres med dybdegående ansigtsmassage.

Der ydes akupressur, ansigtszoneterapi og lymfedrænage i ansigtet.

Gennem teknikkerne i Japansk Lifting arbejdes der på at øge blodcirkulationen i ansigtsmuskulaturen og bindevævet.

Dette virker naturligt opstrammende

Under behandlingen berøres flere af vores indre organer hvilket resulterer at der ikke kun i vores ansigt opnås en balance, men dette opleves i hele kroppen hvilket ydermere opleves meget afstressende.

Japansk lifting øger blodcirkulationen.

Dette medfører at ansigtsvævet iltes, affaldsstoffer fjernes og produktionen af elastin og kollagen øges.

En behandling varer ca. 75 min.

Japansk Lifting

Introduktions-TILBUD gælder fra 1/9-30/9 2023
kr580
kr 450
  • Giver Glød
  • Mindsker rynker
  • Et sundere udseende
  • Indre & ydre velvære
  • Varer 75 min.
Populær

Hos dig eller mig- Du bestemmer

Tryghed er enormt vigtigt og er en medvirkende faktor for at vi tør at træde på bremsen, men også at give slip på evt. bekymringer, spændinger, smerter mm. Derfor tilbyder jeg som noget nyt at komme hjem til dig. Dit hjem din tryghed❤️ Er i flere i familien der skal nyde godt af massage, kan I gå til og fra med lige netop det i er gang med. I skal så at sige ikke gøre andet end på skift at nyde en afslappet stund, og dermed får i det bedste ud af jeres tid. Pris for 60 min. behandling afhængig af antal 1 person 495 kr. 2 personer 445 kr. pr person 3 personer eller derover 420 kr. pr. person Ved behandlinger i dit hjem vil der blive opkrævet et kørselsopstartsgebyr på 15 kr. + 3 kr. pr. kørt km. Fra min adresse til din. Dvs. bor du 10 km væk fra mig skal du betale 30 kr. + de 15 kr. i opstartsgebyr = ialt 55 kr. (Gælder primært kun fyn)
Bemærk: Denne mulighed gælder kun massage med essentielle olier.

Kundeanmeldelser

Det siger kunderne ..

Maria er super og helt fantastisk til det hun gør. har lige fået en afslappende massage og jeg er helt kommet ned i gear. Maria er yderst professionel kan varmt anbefale en behandling ved hende.
Mand
Har været og fået massage i dag. Meget afslappende og behageligt. Vil helt sikkert anbefale Fru. Sjøgaards massage hvis du trænger til lidt selvforkælelse.
Kvinde
Tusind tak til Maria for en dejlig massage og ro i kroppen. Har ny tid om en måned, glæder mig allerede.
Kvinde
Tusind tak for massagen, jeg synes virkelig du er god til at skabe ro og stemning til at blive helt afslappet, jeg fik oliemassage og jeg var helt afslappet i tre dage efter (jeg lider af stress) det var så behageligt, jeg tænker jeg gerne vil have en tid igen det kan varmt anbefales.
Kvinde